1 Georgia – tuntemattoman maan tarinoita 15-21.11.2018. Uutuusmatka!

Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Fiskars 104,3 MHz 

Helsinki 92,9 MHz 

Hyvinkää 103,4 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Jyväskylä 96,2 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz 

Oulu 99,6 MHz 

Pori 104,8 MHz 

Seinäjoki 107,4 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Valkeakoski 90,3 MHz

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuuksia: 

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Beethoven Ludwig Van

Fantasia In C Minor For Piano, Chorus And Orchestr

Georgia – tuntemattoman maan tarinoita 15-21.11.2018. Uutuusmatka!

UUTUUSMATKA | Radio Classic -kuulijamatka
15-21.11.2018 Georgia – tuntemattoman maan tarinoita

Eläväinen kulttuuriperintö, silmiähivelevän kauniit maisemat, viini- ja ruokakulttuuri, sekoitus itää ja länttä.. Itäeuroopan ja Aasian rajalla sijaitseva vieraanvarainen Georgia on vielä tuntematon matkakohde. Maassa asuu n. 4,9 miljoonaan asukasta, pääkaupunkina Tbilisi. Aiemmin maa oli osa Neuvostoliittoa ja hetken aikaa tunnettiin myös nimellä Gruusia. Suurin osa maan pinta-alasta on vuorien peittämää, korkein huippu tavoittelee taivasta 5200m korkeudella.

Lähde mukaan ja mielenkiintoiselle matkalle tuntemattomaan Georgiaan. Suomalainen matkanjohtaja, Karoliina Arola, mukana koko matkan ajan.

Varaamalla paikan Radio Classicin Georgian kuulijamatkalle 15-21.11., olet mukana Tbilisin lentolipun arvonnassa! Palkinnon luovuttaa Turkish Airlines. Varaa matkasi tästä.

1299€/hlö
Matka toteutuu mikäli minimi 14 lähtijää, sitovat ilmoittautumiset 30.8. mennessä.

MATKAOHJELMA
15.11. | Kohti Georgiaa
Suomalaisen matkanjohtajan tapaaminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla n. 2h ennen lennon lähtöä. Lento Istanbulin kautta Georgian pääkaupunkiin Tbilisiin, jonne saavumme aikaisin seuraavana aamuna. Paikallisen oppaan tapaaminen lentokentällä, kuljetus hotellille ja majoittuminen.

16.11 | Myöhäinen aamiainen hotellilla, jonka jälkeen noin 12 lähdemme opastetulle kaupunkikierrokselle. Tbilisin kierroksen aikana tutustumme kaupungin historiaan ja näemme sen merkittävimmät nähtävyydet. Rosoisen kaunis pääkaupunki ihastuttaa värikkäillä puuparvekkeillaan. Modernit rakennukset, hylätyt ja autioituneet talot ja neuvostoaikaiset rakennukset kohoavat rintarinnan. Vietämme virkistävän teehetken Cafe Lelassa, joka on tunnettu laatuteestä ja ihastuttavasta tunnelmasta. Tauon jälkeen näemme vielä Tbilisin ”stonehedgen”, Chronicle of Georgia –monumentin. Ennen hotellille paluuta nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa. Vapaa loppuilta.
 
17.11.|
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme kokopäiväretkelle. Ensimmäinen kohteemme on Gorin kaupunki, joka on erityisesti tunnettu Stalinin kotikaupunkina. Vierailemme Stalin-museossa, jonka jälkeen matkalle jatkuu kohti Georgian vanhaa pääkaupunkia Mtskhetea. Lounaan nautittuamme tutustumme basaarialueeseen sekä Georgian suurimpaan ja pyhimpään kirkkoon ”Svetitskhoveliin”. Jvarin luostarilta avautuu henkeäsalpaavat näkymät vanhaan pääkaupunkiin sekä Aragvi ja Mtkvari jokien yhtymäkohtaan. Paluu hotellille ja vapaa ilta.

18.11. | Aamiainen hotellilla. Georgialaiset rakastavat viinejään. Tämä päivä on omistettu georgialaiselle viinille, ajokilometrejä kertyy päivän aikana, mutta ne ovat vaivan arvoisia. Päivän aikana näemme myös Kaukasus-vuoriston. Telavissa vierailemme 1800-luvun prinssi ja runoilija Alexandre Chavchavadzen palatsissa. Vierailun jälkeen tutustumme Shumin viinitilaan ja nautimme lounaan. Lounaan jälkeen lähdemme kohti Khareban viinitunneleita. Kaukasus-vuoren rinteeseen kaivetut viinitunnelit pitivät sisällään 25 000 pulloa viiniä ja tunneleilla on pituutta yhteensä 7,7km. Saamme myös valmistaa georgialaista välipalaa ” Churchkhela”. Ajomatka takaisin Tbilisiin, jonne saavumme noin 21.00.

19.11. | Kulttuuripäivä Tbilisissä. 
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen tutustumme Georgian kansallismuseon aarteisiin ja perehdymme lisää alueen tapoihin ja historiaan. Vapaa iltapäivä. Illalla vietämme Georgialaista iltaa tanssin ja perinneruokien parissa paikallisessa ravintolassa.

20.11.| Aamiainen hotellilla ja vapaa päivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.
21.11.|Aamiainen hotellilla, lentokenttäkuljetus ja lento Istanbulin kautta Helsinkiin.


Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. Tbilisin oopperan ohjelman julkaistaan syys-lokakuussa ja sen ohjelma saattaa vaikuttaa matkan aikatauluun.

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * ohjelmassa mainitut kuljetukset, sisäänpääsyt ja vierailukohteet * ohjelmassa mainitut ruokailut * ruokailut ja juomat lennon aikana * suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan * paikallisen oppaan palvelut matkakohteessa *

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa + 229€ (yksin matkustavan on varattava yhden hengen huone) * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa * ooppera/baletti tai klassisen musiikin konsertti Tbilisin oopperatalossa (ohjelma julkaistaan vasta syys-lokakuussa 2018)

Majoittuminen:
4* hotelli Tbilisin keskustassa (vahvistetaan myöhemmin)


Lentoaikataulu:              15.11.          TK1764  Helsinki 18.15 – 22.40 Istanbul
(sitoumuksetta)              16.11.          TK 386    Istanbul 01.15 – 04.25 Tbilisi

                                              21.11.          TK 379  Tbilisi 12.00 – 13.35 Istanbul
                                                                    TK1763 Istanbul 14.45 – 17.20 Helsinki
 

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 150€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua perimme perimme 50% matkan hinnasta, alle 21vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu:   10€/varaus

Tiedustelut ja varaukset:

Luostarinkatu 18                 info@naantalinmatkakauppa.fi
21100 Naantali                    www.naantalinmatkakauppa.fi
02 432 1277           

naantalin matkakauppa