Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Bach Johann Sebastian

Sonata In A Minor, Bwv 1003

Myyntiehdot

 

Myynti- ja toimitusehdot 1.8.2019 alkaen

Radio Classicin toimiluvan haltija on Kuunappi Oy. Myymme mainosaikaa tasapuolisesti kaikille tahoille, mutta pidätämme oikeuden kieltäytyä esittämästä mainoksia jotka ovat esimerkiksi Suomen lakien ja asetusten tai hyvän tavan vastaisia.

Mainostaja sitoutuu noudattamaan Radio Classicin myyntiehtoja. Ostettua mainosaikaa ei voi myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Mainostaja vastaa mainosaineiston sisällöstä ja sen käyttöoikeuksien hankkimisesta.

Mainosten esittäminen

Mainoskampanjat sijoitellaan ohjelma-aikaan arkisin kello 06.00 – 21.00 välille ja viikonloppuisin 09.00 – 21.00 välille. Muusta sijoittelusta sovitaan erikseen.

Kampanjavaraukset ja peruutukset

Esitysajat radiomainoskampanjalle varataan kun kampanja on kirjallisesti vahvistettu. Varatun mainoskampanjan peruuttaminen tai esitysajankohdan siirtäminen tulee tehdä kirjallisesti 7 työpäivää ennen kampanjan alkamisajankohtaa. Jos mainoskampanjan peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 7 työpäivää ennen sen alkamisajankohtaa, on Kuunappi Oy:llä oikeus veloittaa asiakkaalta peruutusmaksu. Peruutusmaksu on 50 % mainoskampanjan arvosta.

Reklamaatiot ja huomautukset

Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisesti 8 päivän kuluessa mainoskampanjan päättymisestä. Kuunappi Oy pidättää itsellään oikeuden mainoskampanjan siirtämiseen tai kampanjavarauksen peruuttamiseen ilman korvausvelvoitetta, mikäli erityisen painavat syyt sitä vaativat. Mainoskampanjan tilaaja saa tällaisessa tapauksessa tiedon siirrosta tai peruutuksesta välittömästi sen ilmettyä. Kuunappi Oy osoittaa siirretyn tai peruutetun kampanjan tilalle alkuperäistä parhaiten vastaavan ajan.

Huomautukset tilausvahvistukseen on tehtävä 3 arkipäivän kuluessa sen saapumisesta tai tilausta pidetään sitovana.

Laskutus ja maksuehto

Laskutus kampanjan alkaessa, maksuehto 14 päivää netto. Viivästyskorko 7 %. Laskua koskevat huomautukset on tehtävä 8 vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä.

Mainosaineiston toimittaminen

Spottien toimitus viimeistään kaksi arkipäivää ennen kampanjan aloitusta .ogg, .wav tai mp3-muodossa (48 KHZ, 320 kbps, 16-bit) osoitteeseen aineisto@radioclassic.fi 

Lisätietoja

Kysy tarvittaessa lisää omalta yhteyshenkilöltäsi.