Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Fiskars 104,3 MHz 

Helsinki 92,9 MHz 

Hyvinkää 103,4 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Jyväskylä 96,2 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz 

Oulu 99,6 MHz 

Pori 104,8 MHz 

Seinäjoki 107,4 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Valkeakoski 90,3 MHz

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuuksia: 

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: http://stream.gbtimes.com/

Nyt soi

Hummel Johann Nepomuk

Trumpet Concerto in E major

Myyntiehdot

Radio Classic ja sen agentuurit myyvät mainosaikaa tasapuolisesti kaikille mainostajille.

Mainosajan tulee noudattaa Radio Classicin myyntiehtoja. Radio Classicilta ostettua mainosaikaa ei voi myydä edelleen kolmannelle osapuolelle. Mainostaja vastaa mainosaineiston sisällöstä ja sen käyttöoikeuksien hankkimisesta.
Esitysaika mainoskampanjalle varataan vasta sen jälkeen, kun kampanja on kirjallisesti tai sähköpostitse vahvistettu.

Mikäli asiakas peruuttaa kirjallisesti tai sähköpostitse vahvistetun mainoskampanjasopimuksen 8-31 vuorokautta ennen kampanjan alkua, Radio Classic laskuttaa 25 % kampanjan vahvistetusta nettoarvosta. Mikäli vahvistetun kampanjan peruutus tapahtuu 7 vuorokautta ennen kampanjan alkua tai myöhemmin, Radio Classic laskuttaa 50 % toteutumattoman kampanjan vahvistetusta nettoarvosta. Jos sopimuksessa on sovittu Radio Classicin spottituotannosta, Radio Classic laskuttaa siitä täyden hinnan, mikäli tuotantoprosessi on jo aloitettu. Mikäli kirjallisesti vahvistetun promootio-, ohjelmayhteistyö tai sponsorointisopimuksen purkaminen tapahtuu kahta kuukautta ennen aloitusta tai myöhemmin, peruutusmaksua veloitetaan 50 % sopimuksen nettoarvosta. 

Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisesti 8 päivän kuluessa mainoskampanjan päättymisestä. Radio Classic pidättää itsellään oikeuden mainoskampanjan siirtämiseen tai kampanjavarauksen peruuttamiseen ilman korvausvelvoitetta, mikäli erityisen painavat syyt sitä vaativat. Mainoskampanjan tilaaja saa tällaisessa tapauksessa tiedon siirrosta/peruuttamisesta välittömästi sen ilmettyä. Radio Classic pyrkii osoittamaan siirretyn/peruutetun kampanjan tilalle alkuperäistä aikaa parhaiten vastaavan ajan.  

Laskutus tapahtuu kokonaisuudessaan kampanjan alkaessa, ellei Asiakkaan kanssa ole toisin sovittu. Maksuehto on 7 päivää. Laskutusta koskevat huomautukset on tehtävä kirjallisesti seitsemän (7) työpäivän kuluessa laskun vastaanottamisesta. Maksuviivästyksestä peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain (633/1982) mukainen viivästyskorko.