Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Molter Johann Melchior

Sinfonia No. 99

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Kiina lanseerasi EU-Kiina vientiroadshown Helsingissä

Kiina käynnisti Helsingissä 9. huhtikuuta uuden kampanjan, jossa pyrittiin rakentamaan pitkäaikaisia ​​suhteita Euroopan unioniin. ECETF Tunnetaan Euroopan ja Kiinan talous- ja kauppafoorumina.

Kiinan ja Euroopan teknisen ja taloudellisen yhteistyön yhdistyksen isännöimä roadshow tarjosi vaihtoehtoja Euroopan ja kiinalaisten yritysten välillä ja jatkaa työskentelyä Shanghaissa viime marraskuussa avatussa Kiinan kansainvälisessä tuontikurssissa (CIIE).

Kiinan ja EU:n kahdenvälisen kaupan volyymi oli 700 miljardia dollaria vuonna 2018, mikä vahvisti EU:n Kiinan suurimmaksi kauppakumppaniksi jo kahdentoista vuoden peräkkäin ja teki Kiinan toiseksi suurimman kauppakumppanin.

Helsingissä puhunut herra He Bin Shanghaissa sijaitsevasta Xinhai Customs Brokerage -yrityksestä, joka on merkittävä tullauspalveluntarjoaja Kiinassa totesi, että on olemassa monia laadukkaita tuotemerkkejä, mutta ne on tuotava Kiinaan jotta kiinalaiset voisivat tutustua niihin.

Professori He Ming, Shanghain kaupunginhallituksen IP-turvallisuusasiantuntija, kehotti heitä viemään itseään Kiinan asiaa koskeviin lakeihin ja puolustamaan IP-oikeuksiaan asianmukaisesti, kuten rekisteröimällä tavaramerkkejä ja toimittamalla viipymättä valituksia kiistojen tapauksessa.

Ruohonjuuritasoiset aloitteet, kuten CIIE ja ECETF -messut, yhdistävät yrityksiä molempia osapuolia hyödyttävien päämäärien saavuttamiseksi ja antavat myönteisen signaalin siitä, että Kiinan ja EU: n välinen suhde on oikeaan suuntaan.

Silk Passage Business Consultancy ja EverGrow Oy järjestämä  ECETF jatkuu Saksassa, Puolassa, Turkissa ja Serbiassa.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ