Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Molter Johann Melchior

Sinfonia No. 99

Matkapoikien oopperamatka Narvan Oopperapäiville 30.8. – 1.9.2019

Rakkauden, petoksen ja suurten tunteiden roihut valloittavat Narvan Oopperapäivät, kun Bellinin rakastettuja harvoin kuultu ooppera, Norma, vierailee Narvan Oopperapäivillä elokuun lopussa.

Matkapojat järjestä yhteistyössä Radio Classicin kanssa kuulijamatkan Narvan Oopperapäiville
pe-su 30.8.-1.9. Matkan aikana majoitumme hyvätasoisessa kylpylähotellissa ja nautimme oopperaesityksestä Narvan ainutlaatuisessa Kreenholmin tehdasmiljöössä.

Oopperan tapahtumat sijoittuvat Keski-Aasiaan, 2000-luvulle, maahan, jossa valloituksen jälkeen kytee kapina, ja jossa kahden eri kulttuurin välinen rakkaus on rikoksista suurin. Tarina kertoo miehitysarmeijan upseerin rakkaussuhteesta Normaan, hänen salaiseen rakastettuunsa, sekä nuoreen Adalgisaan. Kolmiodraamaan liittyy myös valloitetun kansan kapina miehittäjiään vastaan, ja kapinan johtaja on Norman isä Oroveso.

Norma sai ensi-iltansa syksyllä 2018 Espoon Sellosalissa ja sen kaikki näytökset myytiin loppuun. Kysytyt lisäesitykset ovat vihdoin nähtävissä elokuussa Narvan Oopperapäivillä. Teos edustaa italialaista bel canto-oopperaa puhtaimmillaan. Teoksen on ohjannut Suomen menestyksekkäimpiin oopperaohjaajiin lukeutuva Ville Saukkonen ja musiikillisesta annista vastaavat kansainväliset huippusolistit.

Matkaohjelma:

Pe 30.8.            Helsinki – Narva-Jõesuu

Lähtöselvitys Helsingin Länsiterminaalin 2:ssa. Siirtyminen laivaan Tallink Star, joka lähtee Helsingistä klo 13.30 ja saapuu Tallinnaan klo 15.30. Laivalla on mahdollisuus nauttia buffet lisämaksusta. Suosittelemme paikkavarausta ennakkoon. Tallinnaan saavuttaessa siirtyminen suomalaiseen tilausajobussiin. Bussissa tunnus ”Matkapojat Narva”. Matka jatkuu kohti Narva-Jõesuuta, jonne saavumme alkuillasta. Ajomatka Tallinna-Narva-Jõesuu on noin 210 km. Perillä majoitumme hotelliin.

La 31.8.            Narva-Jõesuu - Narva

Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa tutustua hotellin palveluihin sekä alueeseen. Mahdollisuus osallistua lisämaksusta opastetulle Narvan retkelle. Klo 17.30 kuljetus hotellista Narvaan. Klo 19.00 alkaen V. Bellinin ooppera Norma. Esityksen jälkeen paluukuljetus hotelliin.

Su 1.9.              Narva-Jõesuu - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Klo 12.00 huoneiden luovutus ja siirtyminen bussikuljetuksella Tallinnaan. Tallink Star lähtee Tallinnan D-terminaalista klo 16.30 ja saapuu Helsingin Länsiterminaali 2:een klo 18.30

Majoittuminen:
Noorus Spa ****
https://www.noorusspahotel.com/fi/
Noorus Spa kylpylähotelli sijaitsee Narva-Jõesuussa, upean 12 kilometriä pitkän hiekkarannan vieressä. Hotellissa on ravintola, Romantic Garden, jonka ruokalista koostuu perinteisistä baltialaisista ruoista nykyaikaisin sävyin. Lisäksi hotellista löytyy lobby baari sekä pubi. Vesi- ja saunakeskuksessa on useita saunoja, porealtaita ja altaita sekä terassi ja baari. Vesikeskuksessa on lisäksi erillinen Vip-keidas 18vuotta täyttäneille, josta löytyy mm. saunat, oma baari, allas rentouttavilla vesihierontalähteillä, japanilainen amme sekä katettu terassi josta on näköala merelle.Hotellissa on ravintola, Romantic Garden, jonka ruokalista koostuu perinteisistä baltialaisista ruoista nykyaikaisin sävyin.

Lisäksi hotellista löytyy lobby baari sekä pubi. Vesi- ja saunakeskuksessa on useita saunoja, porealtaita ja altaita sekä terassi ja baari. Vesikeskuksessa on lisäksi erillinen Vip-keidas 18vuotta täyttäneille, josta löytyy mm. saunat, oma baari, allas rentouttavilla vesihierontalähteillä, japanilainen amme sekä katettu terassi josta on näköala merelle.Hotellissa on ravintola, Romantic Garden, jonka ruokalista koostuu perinteisistä baltialaisista ruoista nykyaikaisin sävyin. Lisäksi hotellista löytyy lobby baari sekä pubi. Vesi- ja saunakeskuksessa on useita saunoja, porealtaita ja altaita sekä terassi ja baari. Vesikeskuksessa on lisäksi erillinen Vip-keidas 18vuotta täyttäneille, josta löytyy mm. saunat, oma baari, allas rentouttavilla vesihierontalähteillä, japanilainen amme sekä katettu terassi, josta on näköala merelle. Standard-huoneissa (n. 15-20 m2) on ilmastointi, WC suihkulla, hiustenkuivaaja, televisio ja puhelin.

 


Matkan hintaan sisältyy:

•Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki
•Tilausajokuljetukset suomalaisella bussilla Virossa
•Hotelliyöpyminen 2yötä 2 hengen huoneessa aamiaisineen
•Oopperalippu

Matkan hinta:
405€/hlö

Lisämaksusta:
*Yhden hengen huone 170€/hlö (2 yötä)
*muut ruokailut

Tervetuloa ainutlaatuiselle oopperamatkalle!

https://www.matkapojat.fi/erikoismatkat/kulttuurimatkat/narva-ooppera