• Bach Johann Sebastian

    Viulukonsertto a-molli, BWV1041
  • Schubert Franz

    Sinfonia Nro 8 H-Molli Keskeneräinen: I. Allegro moderato
  • loading...

Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Schubert Franz

Symphony No. 8 In B Minor, D.759, Unfinished: I. Allegro moderato

Myyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle. Haussa NYT

 

Radio Classic on tuoreella ja avoimella otteella kulttuuriin ja sen ilmiöihin pureutuva Suomen ainoa klassisen musiikin radiokanava. Radio Classic tavoittaa Suomen medioista eniten klassisen musiikin kuuntelijoita. Tarjoamme media-alan ammattilaisille ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana kehittämässä Suomen ainoaa kaupallista klassisen musiikin radiokanavaa. Lisätietoja kanavasta osoitteesta www.radioclassic.fi 

Radio Classic lisää mediamyyntivoimaansa pääkaupunkiseudulla. 

Radio Classic / GBTIMES Oy hakee Helsinkiin myyntipäällikköä (Sales Manager) toteuttamaan mediamyyntiä omalla toimialueellaan. 

Tehtävänäsi on myyntiverkoston luominen ja asiakassuhteiden hoitaminen omalla myyntialueellasi. Sopimuksen mukaan osallistut myös mahdollisiin tapahtumiin ja markkinointiprojekteihin. 

Arvostamme kokemusta radiomedian myynnistä tai muusta mediamyynnistä sekä itsenäisestä työskentelystä. Toimialan asiakaskentän tuntemus ja kontaktit ovat suuri etu. Luonnollisesti olet myynnin rautainen ammattilainen. Radio Classicin pääkonttorin ja studioiden ollessa Tampereella työskentelet pääkaupunkiseudulle sijoittuneesta kotitoimistostasi käsin. Raportoit ja vastaat myyntitoiminnastasi Radio Classicin myynti- ja markkinointijohtajalle. 

Tarjoamme kilpailukykyisen pohjapalkan + provision sekä kaiken asiakastyössäsi tarvittavan tuen. 

Lähetä CV, hakemus ja palkkatoiveesi 14.12.2018 mennessä osoitteeseen: myynti@radioclassic.fi otsikolla "Myyntipäällikkö, Radio Classic: oma nimi".

Mikäli sinulla on annettavaa tässä tehtävässä, haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä teemme haastatteluja myös jo ennen viimeistä hakupäivää. Valitsemme mielestämme tehtävään parhaiten soveltuvan myyntipäällikön heti hänet löydettyämme.