Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Gershwin George

Summertime - Borgy and Bess

Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnot jaettu

Palkinnot jaettiin perjantaina 29.11.2019

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö jakoi Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnot kasvuyritykselle, tulokasyritykselle ja yhteisölle.  

 

Vuoden kasvuyrityksenä palkittu Keitele Forest on mekaanisen puunjalostuksen johtava yritys ja yksi suurimmista puunjalostajista Suomessa. Vuonna 1981 perustettu yritys nostaa puu- ja sahatavaran jalostusarvoa valmistamalla liimapuuta ja aihioita rakennus-, huonekalu-, ikkuna- ja oviteollisuudelle.

Keitele Group -konserniin kuuluvat emoyhtiö Keitele Forest Oy, sahatavaraa tuottava Keitele Timber Oy, sekä puutuotteita valmistava Keitele Wood Products Oy. Konsernin liikevaihto on noin 270 miljoonaa euroa vuodessa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana konserni on investoinut Suomeen yli 200 miljoonan euron arvosta. Yritys vie puutavaraa ja jatkojalosteita 42 maahan, päämarkkinat ovat Japani, EU-maat ja Pohjois-Afrikka. Toimintatapa nojautuu vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen.

 

Tulokasyrityksenä palkittu, digitaalisen mainonnan automatisointiin työkaluja tarjoava Smartly.io on markkinajohtaja automatisoidun some-mainonnan toteuttamisessa.  Vuonna 2013 perustetun yrityksen asiakkaita ovat mm. eBay, Uber ja Walmart, ja 99 prosenttia liikevaihdosta tulee Suomen ulkopuolelta.

Sosiaalisen median alustoilla tehtävään mainontaan käytettiin yksistään Yhdysvalloissa noin 28 miljardia dollaria vuonna 2018*, ja mainosbudjettien vuotuinen kasvuvauhti on kymmeniä prosentteja. Smartly.ion tuottamalla alustalla automatisoidaan videomainonnan tuottamista, kampanjoiden tehokkuuden optimointia ja tuloksellisuuden testaamista tällä hetkellä useiden miljardien dollarien arvosta. Työkalujen avulla mainostajat voivat automatisoida monia digitaalisen mainonnan prosesseja mainosten luomisesta niiden jakeluun ja testaamiseen. Koneoppimisen avulla Smartly.io pystyy optimoimaan sekä mainonnan tehoa että mainosten sisältöjä.

Smartly.io työllistää lähes 400 henkeä, joista noin 200 Suomessa. Toimipaikkoja on 16 kaupungissa ympäri maailman, ja työntekijät edustavat 40 eri kansalaisuutta. 

Yhteisöpalkinnon saanut on saanut Cursor. Cursorin tehtävänä on houkutella investointeja seudulle, kehittää ja tukea seudulla toimivia yrityksiä ja luoda puitteet uudelle yritystoiminnalle sekä kehittää matkailua. Cursorin omistavat alueen viisi kuntaa: Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä yhdessä seudun teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa. 

Kansainvälistymispalkinto on vuosittain myönnettävä tunnustus suomalaisille, kansainvälisesti menestyville yrityksille ja niiden taustalla vaikuttaville yhteisöille. Ehdotuksen palkittavista yrityksistä ja yhteisöistä presidentille tekevät Team Finland -verkoston toimijat, muun muassa Business Finland, ELY-keskukset, Finnvera ja ulkoministeriö.

Ehdotuksen palkittavista yrityksistä ja yhteisöistä presidentille tekivät Team Finland -verkoston toimijat, muun muassa Business Finland, ELY-keskukset, Finnvera ja Ulkoministeriö. Elinkeinoelämän järjestöt antoivat ehdotuksia ehdokkaiksi.