Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Beethoven Ludwig van

Piano Sonata No. 21 In C Major, Op. 53 "Waldstein": II. Introduzione (Allegro Molto)

Pro Radio Classic ry

pro radio classic ry maailman kauneinta logo

 

Musiikki alkaa siinä, missä sanat loppuvat (Johan Wolfgang von Goethe)

Vuonna 2019 perustetun Pro Radio Classic ry:n tarkoitus on ylläpitää, lisätä ja kehittää klassisen musiikin kulttuuriperimää, saatavuutta sekä tukea klassisen musiikin tapahtumatarjontaa. Tällä hetkellä voimme tarjota näitä em. asioita radiossa sekä jakaa tietoa digitaalisten viestintävälineiden sekä tapahtumatuotantojemme kautta. Toivomme Pro Radio Classic ry:n jäsentemme sekä tulevien jäsentemme jakavan yhteisiä klassen musiikkimaailman iloja ja suruja. Toivomme kaikki tervetulleeksi, joiden sydäntä klassinen musiikki koskettaa.

Yksityisille radioaseman kuuntelijoille yhdistyksen jäsenyys avaa mahdollisuuden tukea poikkeuksellista hanketta taloudellisesti, sillä Radio Classic on tällä hetkellä Suomen ainoa klassiseen musiikkiin keskittyvä radiokanava ja tätä ohjelmaa haluamme tarjota ihmisille myös tulevaisuudessa. Pro Radio Classicin tilinumero on FI5081469710239111.

Radio Classicin musiikki palvelee kuulijoitaan noin 3 000 000 ihmisen talousalueella. Tavoitteenamme musiikkitarjonnan lisäksi on yhdistää klassisen musiikin kuulijoita löytämään klassisen musiikin konsertit, opperan, baletin, teatterin sekä koko kulttuurikentän.

Mikäli sinulle on tärkeää klassisen musiikin asema ja kuuluvuus Suomessa, niin Pro Radio Classic ry on mainio paikka vaikuttaa asioihin.

 

Ilo maailman kauneimmasta musiikista

Liity mukaan upeaan porukkaan, joka pyrkii konkreettisesti vaikuttamaan siihen, että klassinen musiikki saisi ansaitsemansa tilan ja kuuluvuuden Suomessa.