1 Myyntipäällikkö, esimiesvastuu
  • Mozart Wolfgang Amadeus

    Konsertto Huilulle Ja Harpulle C-Duuri, K299: Andantino
  • Alvars Elias Parish

    Johdanto, Kadenssi Ja Rondo
  • loading...

Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Alvars Elias Parish

Introduction, Cadenza And Rondo

Myyntipäällikkö, esimiesvastuu

radio classic logo

Radio Classic on Suomen ainoa kaupallinen yksinomaan klassiseen musiikkiin keskittynyt radiokanava. Kohderyhmäämme ovat kaikki klassisen musiikin ja kulttuurin ystävät, ja pääpainoisesti sisältömme on suunnattu yli 40-vuotiaille.


Tulet vastaamaan kokonaisuudessaan kanavan mediamyynnistä ja myynnin kehittämisestä. Tehtävänäsi on myydä kanavan mainosaikaa uusille ja olemassa oleville asiakkaillemme, joita ovat julkinen taho, yritykset ja yhdistykset, eli koko myynnin kenttä. Kanavamme media-ajan kautta tavoittavat kohteensa niin kulttuuritapahtumat kuin muutkin ostovoimaista kuulijakuntaamme kiinnostavat tuotteet ja palvelut. 

Palkkasi muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Uskollinen ja sitoutunut kuulijakuntamme kiinnostaa syystäkin mainostajia, joten meillä on tarjota todella erinomainen tuote mainostajille.

Sinusta
Olet mediamyynnin osaaja, jolla on näyttöjä tuloksellisesta mediamyynnistä ja sen johtamisesta sekä myynnin ja markkinoinnin edelleen kehittämisestä. Ei haittaa ollenkaan, jos sinulla on jo valmiita asiakassuhteita Radio Classicin kohderyhmään sopiviin potentiaalisiin asiakkaisiin.


Meistä
Meitä on täällä Tampereen keskustassa tiivis porukka toimittajia ja freelancereita tuottamassa sisältöä. Olemme rennonletkeää sakkia, jotka tuntevat radiomedian salat vuosien kokemuksella.

Hakuohjeet
Jos vielä jäi jokin askarruttamaan tai jos peräti vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa, niin ota puhelin käteen ja soita tiistaina 21.5. klo 9:30-11:00 välisenä aikana numeroon 044 289 5966 tai laita linkki LinkedIn-profiiliisi ja lyhyt esittely itsestäsi otsikolla "myyntipäällikkö" meilillä osoitteeseen myynti@radioclassic.fi. Haku on voimassa 31.5.2019 saakka ja palkkaamme mielestämme tehtävään parhaiten sopivan henkilön heti hänet löydettyämme.