1 Myyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle

Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Fiskars 104,3 MHz 

Helsinki 92,9 MHz 

Hyvinkää 103,4 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Jyväskylä 96,2 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz 

Oulu 99,6 MHz 

Pori 104,8 MHz 

Seinäjoki 107,4 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Valkeakoski 90,3 MHz

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuuksia: 

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Fauré Gabriel

Barcarolle No.12 In E Flat, Op.106

Myyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle

radio classic logo

Haemme mediamyyntivoimaa pääkaupunkiseudulle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, RADIO CLASSIC

Radio Classic on tuoreella ja avoimella otteella kulttuuriin ja sen ilmiöihin pureutuva Suomen ainoa klassisen musiikin radiokanava. Tarjoamme media-alan ammattilaiselle ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana kehittämässä kanavaa, joka tavoittaa Suomen medioista eniten klassisen musiikin kuuntelijoita. Lisätietoja kanavasta osoitteesta www.radioclassic.fi

Radio Classic lisää mediamyyntivoimaansa pääkaupunkiseudulla.

Radio Classic / Gbtimes Oy hakee pääkaupunkiseudulle myyntipäällikköä (Sales Manager) toteuttamaan mediamyyntiä omalla toimialueellaan.

Tehtävänäsi on myyntiverkoston luominen ja asiakassuhteiden hoitaminen omalla myyntialueellasi. Sopimuksen mukaan osallistut myös mahdollisiin tapahtumiin ja markkinointiprojekteihin.

Arvostamme kokemusta radiomedian myynnistä tai muusta mediamyynnistä sekä tehokkaasta itsenäisestä myyntityöskentelystä. Toimialan asiakaskentän tuntemus ja mahdolliset kontaktit ovat suuri etu. Luonnollisesti olet myynnin rautainen ammattilainen. Radio Classicin pääkonttorin ja studioiden ollessa Tampereella työskentelet pääkaupunkiseudulle sijoittuneesta kotitoimistostasi käsin. Raportoit ja vastaat myyntitoiminnastasi Radio Classicin myynti- ja markkinointijohtajalle.

Tarjoamme kilpailukykyisen pohjapalkan + provision sekä kaiken asiakastyössäsi tarvittavan tuen.

Lähetä CV, hakemus ja palkkatoiveesi 14.1.2019 mennessä osoitteeseen: myynti@radioclassic.fi otsikolla "Myyntipäällikkö, Radio Classic: oma nimi". Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä teemme haastatteluja ja mahdollisia valintoja jo ennen viimeistä hakupäivää. Valitsemme mielestämme tehtävään parhaiten soveltuvan myyntipäällikön heti hänet löydettyämme.