1 Myyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle (ilmoitus ei ole enää voimassa)
  • Tšaikovski Pjotr

    Sinfonia nro 4 f-molli, op. 36: II. Andantino in modo di canzione
  • Mozart Wolfgang Amadeus

    Sinfonia Nro 35 D-Duuri K 385 Haffner-Sinfonia
  • loading...

Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Mozart Wolfgang Amadeus

Symphony No.35 In D Major K385 Haffner

Myyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle (ilmoitus ei ole enää voimassa)

radio classic logo

Radio Classic on Suomen ainoa kaupallinen yksinomaan klassiseen musiikkiin keskittynyt radioasema. Kohderyhmäämme ovat kaikki klassisen musiikin ja kulttuurin ystävät, ja pääpainoisesti sisältömme on suunnattu yli 40-vuotiaille.

Etsimme joukkoomme nyt mediamyynnin kokemuksella varustettua myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle.

 

Myyntipäällikkö

 

Tulet vastaamaan kanavan mediamyynnistä pääkaupunkiseudulla. Tehtävänäsi on myydä kanavan mainosaikaa asiakkaillemme, joita ovat julkinen taho, yritykset ja yhdistykset, eli koko myynnin kenttä. Kanavamme mainosajan kautta tavoittavat kohteensa niin kulttuuritapahtumat kuin muutkin ostovoimaista kuulijakuntaamme kiinnostavat tuotteet ja palvelut. Myydäksesi sinun tulee jalkautua asiakaskuntaamme, pelkällä puhelimella ei kauppaa saada maaliin.

Palkkasi muodostuu pohjasta ja provisiosta. Tavoitteenasi on myydä vähintään kymppitonnilla kuussa, ja tavoitteeseen pääsy tietää sinulle neljän tonnin kuukausitiliä. Edellinen myyjämme ylitti tavoitteen helpon oloisesti, päästen keskimäärin yli viiden tonnin kuukausiansiohin vuoden 2018 toisella puoliskolla. Uskollinen ja sitoutunut kuulijakuntamme kiinnostaa syystäkin mainostajia, joten meillä on tarjota sinulle todella erinomainen tuote myytäväksi.

Sinusta

Olet mediamyynnin osaaja, jolla on näyttöjä tuloksellisesta myynnistä ja kokemusta radiosta kanavana. Studiot ja ”pääkonttorimme” on Tampereella, ja sinä työskentelet kotoa käsin pääkaupunkiseudulla, joten toivomme että sinulla on myös kokemusta itsenäisestä ja tulosvastuullisesta roolista. Ei haittaa ollenkaan, jos sinulla on jo valmiita asiakassuhteita Radio Classicin kohderyhmään sopiviin potentiaalisiin asiakkaisiin.

Meistä

Meitä on täällä Tampereen keskustassa tiivis porukka toimittajia ja freelancereita tuottamassa sisältöä. Olemme rennonletkeää sakkia, jotka tuntevat radiomedian salat vuosien kokemuksella. Et siis jää roolissasi yksin, vaikka tuletkin tekemään pääsääntöisesti töitä eri paikkakunnalla.

Hakuohjeet

Jos vielä jäi jokin askarruttamaan tai jos peräti vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa, niin ota puhelin käteen ja soita maanantaina 18.3. klo 9:30-11:00 välisenä aikana numeroon 050 401 6311 tai laita linkki LinkedIn-profiiliisi ja lyhyt esittely itsestäsi meilillä osoitteeseen myynti@radioclassic.fi. Haku on voimassa 29.3.2019 saakka ja palkkaamme mielestämme tehtävään parhaiten sopivan henkilön heti hänet löydettyämme.