• Bach Johann Sebastian

    POISTA
  • Biber Heinrich Ignaz Franz Von

    Viulusonaatti Nro 3
  • Händel Georg Friedrich

    Concerto Grosso B-Duuri Op. 3 Nro 2

Kuuluvuus

Radio Classicin FM taajuudet:

Helsinki 92,9 MHz 

Hämeenlinna 88,1 MHz 

Kuopio 94,8 MHz

Lahti 107,4 MHz

Oulu 99,6 MHz 

Tampere 92,2 MHz 

Turku 106,8 MHz 

Voit kuunnella Radio Classicia myös Radiot.fi-sovelluksen kautta tai alalaidasta löytyvällä soittimella.

Radio Classicin kaapelitaajuudet:

Tarkempaa tietoa kaapelijakelusta saa oman paikkakunnan jakelijalta tai taloyhtiöstä

Digiradiot: 

Icecast: https://stream.gbtimes.com/classic

Nyt soi

Biber Heinrich Ignaz Franz Von

Sonata Iii

Matkapojat: Koe Schönbrunnin puistokonsertti ja Wien 20.-23.5.2020

Radio Classic ja Matkapojat järjestävät kulttuurimatkan Wienin Filharmonikkojen kesäillan konserttiin Schönbrunnin linnaan puistoon sekä Tonavan vihreisiin maisemiin helatorstaina 2020.

Tällä matkalla tutustumme Wieniin ja sen nähtävyyksiin oppaan johdolla sekä omatoimisesti. Torstai-iltana kuuntelemme Schönbrunnin linnan puistossa Wienin Filharmonikkojen konserttia ja ihastelemme puiston kauneutta. Vietämme kokonaisen päivän Wachaun ja Tonavan jokilaaksossa, jossa tutustumme Melkin, Dürnsteinin  ja Oberloibeniin kyliin laivalla ja bussilla. Lähtöpäivänä näemme Schlosshofin linnan, lähellä Itävallan ja Slovakian rajaa.  Lähde mukaan ihanaan Itävaltaan!

Matkaohjelma

20.5.2020 Keskiviikko
Lähtöselvitys Helsinki-Vantaalla aukeaa 2 tuntia ennen lentoa
klo 08:30 Finnairin lento AY1471 lähtee Helsingistä
klo 09:55 Saapuminen Wieniin
Opas vastassa lentokentällä


Lähtö bussilla oppaan johdolla Wienin kaupunkikierrokselle. Kiertoajelun aikana tutustumme kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin: Hunderwasserhaus, Prater, Uno-city ja Tonavan varsi. Ajamme pitkin Wienin kuuluisaa kehäkatua Ringiä, jonka varrella 1800-luvun arkkitehtuurin merkittävät rakennukset: valtion ooppera, parlamentti, raatihuone, museot, yliopisto, Hofburgin linna. Karlsplatz-aukiolla näemme Musikvereinin maailmankuulun konserttitalon, ”Secession” taidenäyttelytalon sekä Wienin legendaarista toria Naschmarktia. Kierroksen jälkeen nautimme lounaan keskustassa ja tämän jälkeen kuljetus hotellille.
Majoittautuminen Hotel Ibis Wien Mariahilfiin.
Loppupäivä vapaata.


21.5.2020 Torstai

Hotelliaamiainen
Aamu- ja iltapäivä vapaata tutustumista Wienin kaupunkiin.

 Illansuussa lähtö Schönbrunnin konserttiin. Konserttiin on mentävä ajoissa, vähintään 2 tuntia ennen konsertin alkua. Konsertti on maksuton ja täällä ei ole istumapaikkoja. Bussi ei pääse portille/ovelle. Kävelyä tulee vähintään 3 km illan aikana. Puistossa on paljon katseltavaa ja juotavaa on saatavilla.
Konsertin jälkeen paluukuljetus takaisin hotellille. Tämä voi viedä aikaa suuresta ruuhkasta johtuen.


22.05.2020 Perjantai
Hotelliaamiainen
Kokopäiväretki Wachau-Tonavan jokilaakso.
Tonava joen ihastuttava, noin 40 km pitkä jakso Wienistä länteen on nimeltään Wachau. Alue on erikoinen yhdistelmä kulttuurimaisemaa ja luontoa. Tonavaa reunustavat vihreät kukkulat, joiden rinteillä viljellään perinteisin keinoin viiniä ja hedelmiä, ennen kaikkea aprikoosia. Wachaun kylissä myydään näistä valmistettuja paikallisia tuotteita, erinomaisia viinejä, hilloja ja snapseja. Wachau on UNESCO:n maailmanperintölistan kohteena.

Wienistä lähdettyämme noin puolentoista tunnin ajomatkan jälkeen saavumme Melkiin, Tonavan rannan pieneen kaupunkiin, jonka päänähtävyys on yli tuhat vuotta vanha luostari. (Näemme luostarin vain ulkoa.) Satamassa nousemme risteilylaivaan, jolla matkustamme pitkin Tonavaa noin 30 kilometriä Dürnsteinin kylään saakka. Siellä nousemme laivasta, kävellään mukavaa kävelytietä rantaa pitkin kylän keskukseen. Dürnsteinin monista keskiaikaisista taloista löytyvät paikallisten tuotteiden pienet kaupat.
Dürnsteinista lyhyt matka seuraavaan kohteeseen Oberloibeniin, jossa vierailemme viinitilalla – tarjolla kinkkuja, juustoja, wachaulaisia sämpylöitä ja tietysti hyviä viinejä.
Kylmän viinilounaan jälkeen palaamme Wieniin.


23.05.2020 Lauantai
Hotelliaamiainen
Huoneiden luovutus ja matkatavarat mukaan.
Puolen päivän tienoilla lähdemme kohti Schlosshofin linnaa, joka sijaitsee n. 50 km matkan päässä Wienistä, lähellä Itävallan ja Slovakian rajaa. Prinssi ja sotapäällikkö Eugen Savoijilaisen rakennuttama linna on edelleenkin alkuperäisessä ympäristössään kaukana asuinalueista, barokkityylisen puutarhan ympäröimänä.Linnan entiset sivurakennukset ovat myös alkuperäisessä käytössään: näistä löytyy hevostallit ja navetat, joissa pidetään edelleenkin 1700-luvun tyypillisiä aatelislinnojen kotieläimiä, muun muassa lippizan hevosia ja valkoisia aaseja. Linnakierros ja lounas linnan ravintolassa. Tämän jälkeen lähtö lentokentälle.

klo 17:30 Lähtöselvitys ja siirtyminen koneeseen
klo 19:15 Finnairin lento AY1476 lähtee Wienistä
klo 22:35 Saapuminen Helsinkiin

Matkan hinta

  999€ 2-hengen huoneessa
1195€ 1-hengen huoneessa

Matkan hintaan sisältyy:
• Finnairin suorat lennot Helsinki-Wien-Helsinki turistiluokassa
• Lentolippuun kirjoitettavat verot ja maksut
• 1 matkalaukku ruumaan (23kg) ja 1 käsimatkatavara (8kg)
• 3 yötä Wienissä Hotel Ibis Wien Mariahilfissä
• 3 x hotelliaamiainen
• 20.5. Wienin kaupunkikierros ja lounas tulotransferin yhteydessä oppaan johdolla
• 21.5. meno-paluukuljetus Schönbrunnin konserttiin oppaan johdolla
• 22.5. kokopäivä-retki Wachau-Tonavan jokilaaksoon oppaan johdolla, sisältäen risteilyn, kylmän leikkelelounaan sekä viininmaistiaiset
• 23.5. puolipäiväretki Schlosshofin linnaan lähtötransferin yhteydessä oppaan johdolla sisältäen linnakierroksen ja lounaan linnan ravintolassa

Majoitus

Hotel Ibis Wien Mariahilf*** Mariahilfer Gürtel 22-24, 1060 Wien
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-0796-ibis-wien-mariahilf/index.shtml

Hyvä, siisti turistiluokan hotelli sijaitsee Wienin suosituin ostoskadun Mariahilferstrassen sekä Westbahnhof rautatieaseman lähellä. Ostoskatu on 1,5 km pitkä ja se on osittain kävelykatu. Ring kehäkadulle kävellen noin 1,5 kilometriä mukavaa ostoskatua pitkin. U3 asema Westbahnhof ihan hotellin lähellä, sillä pääsee Stephansdom kirkolle ja ydinkeskustan kävelykaduille 7-8 minuutissa.
Hotelli peruskorjattiin vuonna 2014. Hotellissa on 341 huonetta, joissa on kylpyhuone/WC, radio, TV, wifi. Hotellissa ravintola ja baari sekä kokoustiloja.

Esteellisyys
Matkustajan tulee ilmoittaa toimistoomme jo varausvaiheessa mahdollisesta avustamistarpeesta. Matkapojat Oy välittää tiedon kuljetusyhtiöille, jotka vastaavat avustamispalvelusta. Matkustajan pyynnöstä Matkapojat Oy antaa täsmälliset tiedot matkan soveltuvuudesta esim. hotellien ja kulkuneuvojen osalta matkustajan tarpeet huomioiden.

Varaukset ja lisätiedot

Matkapojat Oy

https://www.matkapojat.fi/erikoismatkat/kulttuurimatkat/radioclassic

puhelin 010 232 3200
myyntipalvelu@matkapojat.fi


Maksu- ja peruutusehdot
Tällä matkalla noudatetaan yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehtoja, joihin voi tutustua https://www.matkapojat.fi/tiedostot/hybridiehdot.pdf

Pyydämme Teitä huomioimaan myös sen, että ryhmän tai sen yksittäisen matkustajan peruuttaessa matkansa varausmaksun suorittamisen jälkeen, saattaa peruutusmaksu ennen loppumaksun suoritusta olla suurempi, kuin Matkapojat Oy:lle on peruutukseen mennessä maksettu. Lääkärintodistus ei vaikuta perittävien kulujen määrään, suosittelemme kattavan matkavakuutuksen hankkimista.

Jos lähetämme ryhmälle yhteisen kertalaskun, emme peri erillistä toimitusmaksua. Jos teemme matkasta useamman laskun esim. jokaiselle lähtijälle erikseen, perimme toimitusmaksun 12 e/ lasku. Ryhmän yhteyshenkilö on velvollinen informoimaan ryhmän jäseniä mahdollisesta toimitusmaksusta sekä maksu- ja peruutusehdoista.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matkapojat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Matkapojat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista saat osoitteesta https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2017/20170901.